marinamargaretha

Direktlänk till inlägg 19 november 2012

Irriterad!

Av marinamargaretha - 19 november 2012 17:55

Hej igen!

Ja, irriterad är jag. På vad undrar ni säkert.

Jo, på mitt sk nya jobb.

Jag blev ju lovad heltid osv. Det har varit ett stort kämt ända från dag 1.

Jag skulle börja onsdag den 24 oktober men blev kallad på ett sk krismöte där hon som värvade mig till detta företag skulle säga upp sig dagen efter för att få en reaktion från huvudkontoret. Varför?

Jo, de har tydligen hållt på och sparkat en massa personal för en massa konstiga orsaker mm. Hur som haver så gick allt som hon ville och det blev en reaktion från kontoret. så då skulle jag börja på måndagen efter istället. När jag kommer dit så visar det sig att ingen av de som jobbar har fått någon lön pga olika orsaker.  

Hur som helst så får de lön ett par dagar senare och jag går bredvid på inskolning och då säger Carolin som hon heter som värvade mig att det kan bli lite rörigt med timmarna den första veckan då jag går med.

Ok tänker jag, inget konstigt med det. Veckan efter går jag inte bredvid längre så nu ska det ju bli mer.

Men nej då dessa veckor jag har varit på detta företag så har jag bara jobbat ett fåtal timmar. Jag är ju så godtrogen och naiv så jag tänker att "det kanske blir bättre nästa vecka".

Eftersom jag sa upp mig från mitt andra jobb så är jag avstängd från ersättning från a-kassan i 45 dagar.

Nu gick jag förra veckan till arbetsförmedlingen och anmälde mig arbetslös, för att få dessa 45 dagar att börja rulla.

Sen är det så att jag och några till har upptäckt att Carolin har ljugit om så mycket saker så det är helt sjukt. Frågan är om hon är mytoman?

Enligt huvudkontoret så får hon egentligen inte anställa peronal själv uten det ska genom dom.

Nu har hon sagt att efter nyår så kommer det att bli andra anställningar på företaget istället för timanställning. För att det ska vara lättare att få folk att vilja vara kvar. Det är bara det att en av delägarna på huvudkontoret säger att det vet han inget om. Men att det kan vara något som Carolin och en som heter Lena på huvudkontoret har kommit överens om. Sen påstår nu Carolin oxå att efter trettonhelgen kommer det bli en 80% tjänst på ett ställe som jag ska få. Men jag vet ju inte om det stämmer. Hon låter ju så trovärdig i allt hon säger.

Nu kan jag inte kolla med den här Lena om det stämmer då hon är I USA och är tillbaks den 3 december.

Ja herregud vilken soppa säger jag bara.

Idag har jag varit runt till lite olika företag och lämnat mitt CV. Jag ska ringa till ett företag imorgon och se hur det ser ut där.

Jag fick ett erbjudande för några år sedan att jobba åt dem men tyckte det lät så osäkert med timanställning då. då hade jag just fått jobb på hotellet jag nyss jobbat åt.

Men nu spelar det ingen roll då jag måste ha timmar varje vecka, då jag är avstängd från a-kassan.

Jag ska skriva brev till a-kassan och berätta varför jag sa upp mig. En jag pratde med där sa att det finns förmildrande omständigheter. Då kanske jag slipper avstängningen.

Imorgon är det meningen att jag ska skriva på anställningsavtalet med Carolin. Bara det har ju tagit typ en månad.


Idag har jag varit till dietisten på återbesök. Hon ville kolla hur det går att äta glutenfritt och jag tycker nog att det går ganska bra. Det jag känner av mest är ju IBS.

Vi pratade även om LCHF och jag kom underfund att det kanske inte är så bra för mig. Jag får prova att gå ner i vikt på det vanliga sättet genom att tänka att lagom är bäst och att kanske börja motionera lite.

Hon sa att genom att gå ner i vikt och försöka få bort denna stress som är i mitt liv nu kan göra att IBS kanske försvinner helt.

Så nu hoppas jag att det löser sig på jobbfronten så man slipper oroa sig.

Men jag ångrar ändå inte att jag sa upp mig från det andra jobbet. Där är det mer rörigt än någonsin har jag hört.

Så nu jävlar ska jag ta itu med vikten.

Jag måste ju för min egen skull. Jag har ju börjat få problem med mina fötter. Det är inte kul måste jag säga.


På torsdag är jag bjuden på julshow med julbord på ett stället som vi städar åt. Det ska bli kul. Har aldrig varit på julshow förut.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer.

Ja, det räcker väl som det är!

Ha det bra mina vänner!

Kram Marina   

 
 
Ingen bild

Mia

19 november 2012 19:02

Hej! Hoppas det löser sig med jobbet och att du får skriva papper imorgon. Jag vill höra hur det går :-) Har du börjat få ont i foten igen?:-( Jag vill höra allt på torsdag. Kram

 
Ingen bild

Marie-Emilly

19 november 2012 19:39

Nu var det länge sedan jag läste här, men oj så stuligt du har det. Hoppas att det löser sig snarast, detta kan stressa upp dig till max. Håller tummar och tår. /Kramis

 
mia

mia

20 november 2012 20:39

Nä fy vilken soppa... Hoppas det löser sig så det blir bra för dig..

Kram Mia

http://nattmia.blogspot.com

 
Marie

Marie

22 november 2012 16:52

Trodde nästan du slutat blogga! Välkommen tillbaka!!! Jag har övergett LCHF och kör min egen komponerade viktnedgång. Träning ock kost! Titta in på min blogg om du har lust! Kämpa på nu med allt!/Marie

http://miasvikt.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marinamargaretha - 26 februari 2014 19:08

Hej på er! Ja, nu har det gått ett tag igen. Har inte haft nån lust eller ork att skriva på ett tag. Egentligen har jag ingen ork nu heller men vi gör ett försök. Jag är så otroligt trött denna vecka då det är storstädning som står på arbetssch...

Av marinamargaretha - 12 februari 2014 10:56

Hej på er! Ja nu har det gått ett tag sedan sist, men jag har legat sjuk sedan förra fredagen med feber och halsont bla. Men nu känner jag att jag inte orkar vara hemma mer så imorgon blir det att åka och jobba igen.   Vad har hänt då? Ja, ...

Av marinamargaretha - 3 februari 2014 17:41

Hej på er!   Ja, då var det måndag igen. Fast jag måste säga att den har gått fort. Skönt! Dagen började lagom roligt när man kom till jobbet och upptäckte att korridoren var alldeles fullplottrad med svarta streck! Inte roligt kan jag säga. ...

Av marinamargaretha - 31 januari 2014 14:25

Hej på er. Äntligen fredag! Ja, jag säger det fast jag har varit ledig idag.    Idag har jag varit till Borlänge sjukhus på röntgen av ländryggen. Det gick snabbt och svar kommer om en vecka. Jag var ju till sjukgymnasten förut och hon sa att...

Av marinamargaretha - 27 januari 2014 08:55

Hej. Förvirrad ja. Det är det minsta man kan säga att jag är. Ni vet min situation sen tidigare. Jag har upptäckt att hon som är gruppledare är bara så där snäsig och så då hon har någon med sig. Som att hon måste visa att det är hon som bestämmer....

Träna glosor med Ovido