marinamargaretha

Alla inlägg den 21 mars 2012

Av marinamargaretha - 21 mars 2012 13:18

Hejsan alla därute.

Ursäkta att det gått nästan en hel vecka sedan sist. Jag har inte orkat helt enkelt.

Ska försöka ta igen det nu. Sist jag skrev var ju i torsdags så vi börjar väl från fredagen då.

 

Ja jag jobbade ju på fredagen, men det gick inte så bra. Magen krånglade nästan hela tiden och naturligtvis fanns febern med i bilden. Så jag åkte hem runt elva tiden och sjukskrev mig lör,sön,mån. Var ledig igår och idag och ska egentligen jobba imorgon men har sjukskrivit mig även imorgon. Men på fredag är det dax att jobba igen. Annars måste jag ha läkarintyg. Jag får väl prova så får vi se. Då blir det fyra dagar isåfall. Fredag - måndag. I lördags så köpte jag ett naturläkemedel på apoteket som heter Iberogast. Som ska vara för ex IBS. Tänkte att jag måste ju prova för så här orkar jag inte ha det längre. Och faktiskt (peppar,peppar), så tror jag att det har hjälpt lite. Men då har jag ju bara tagit det lugnt oxå. Inte jobbat med kroppen. De första dagarna så tyckte jag att jag blev fruktansvärt gasig (hihi). Men det har blivit bättre. Jag har inte kännt av värken på samma sätt, så det är ju skönt.

Provet blir väl på fredag när man börjar jobba igen.

 

I måndags var jag hem till min syster på fika och det var trevligt. Vi träffas inte så ofta fast vi bor bara 7 km ifrån varandra. Men det blir väl lätt så antar jag.

Sen på måndag eftermiddag så ringde min läkare och ville kolla hur allt var, om jag fått remiss osv.

Det känns skönt att ha en läkare som bryr sig!

Det blev iallafall bestämt att jag skulle åka ner till vårdcentralen igen på tisdag (igår) och ta ett nytt prov för snabbsänkan då den var för hög sist. Ocg sen skulle vi ta ett prov för gluten också. Just nu kör vi på uteslutningsmetoden.

Så de proverna tog jag igår. Läkaren kommer att höra av sig när hon fått svar på dem. Gluten tog ganska lång tid att kolla, ca 2 veckor, men då kanske jag får svar på bukröntgen oxå.

Hon tyckte att jag kunde fortsätta att ta Iberogast om jag tycker att det hjälper.

 

Idag har jag städat av lite här hemma. Man kan ju inte bara lata sig. Även om febern är dryg.

Idag är det verkligen vårväder ute. 14 grader är det just nu och nu börjar det äntligen torka upp på gården.

 

Satt igår och kikade lite smått på lite olika laptops på nätet. Hoppas att jag kan köpa en nästa månad. Vore kul. Det svåra är ju vad man ska köpa för sort. Det finns ju så otroligt många. Men om man ska lagra en massa bilder så är det ju bättre att köpa en extra hårddisk bara för detta ändamål. Så då behöver ju hårddisken på själva datorn vara så jättestor. Eller?

Såg en i allafall som jag blev sugen på.

Den heter; FUJITSU LIFEBOOK AH531 CI5 2.5 4GB/320 NVIDIA GT525 15.6" W7P

Och ser ut så här;


               


  Snygg va!


Tycker den är så läcker.

Hoppas det blir av nästa månad.


Ha det gott mina vänner. ;-)

Kramiz Marina


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards