marinamargaretha

Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Huvudvärk.se

Av marinamargaretha - 3 februari 2014 17:41

Hej på er!


Ja, då var det måndag igen. Fast jag måste säga att den har gått fort. Skönt!

Dagen började lagom roligt när man kom till jobbet och upptäckte att korridoren var alldeles fullplottrad med svarta streck!

Inte roligt kan jag säga. Någon hade gått in med skridskor med svarta skydd på. Det finns skogränser på  skolan men det var väl nån som hade bråttom antar jag.

Inte var det lätt att få bort heller, men jag lyckades få de att blekna i allafall. Resten nöts nog bort med tiden.

Det är tråkigt tycker jag för eleverna har faktiskt skött sig väldigt bra hitills. Men alla lärare gick iallafall ut med informationen till eleverna om detta.

Bra! Eller hur.?


Huvudvärken kom som ett brev på posten på vägen hem. Men jag är inte förvånad. Det har ju varit så mycket ett tag nu på jobbet som ni ju vet.

Idag hade jag medarbetarsamtal med chefen som planerat. Gissa om jag var nervös! Fan, hela underkäken darrade ju när jag pratade. Hihi..

Men jag bestämde mig för att berätta som det är. Det känndes faktiskt jättebra. Hon är så bra att prata med. Hon tyckte att det var bra att jag berättade för annars så får hon ju inte reda på nåt. Nu berättar jag inte allt som blev sagt här för er men;

Angående vikarien så sa hon att de kanske skulle flytta på henne om det dyker upp nåt någon annan stans. För det var ju egentligen inte så bra att de jobbade på samma plats när de är släkt.

Angående gruppledaren så skulle hon klura på den saken lite.

Jag förväntar mig inte att det kommer att hända nåt. Jag är bara glad att ha fått ur mig detta och de vet hur det ligger till.  Det var som en tyngd släppte.

Jag har ju inte mått så bra över det här.

Men nu känner jag att jag kan släppa detta. Skönt!


Annars har helgen varit lugn som vanligt. Inte gjort så mycket. Inte haft nån energi, men det kanske blir bättre nu när jag inte har jobbproblemet i tankarna hela tiden. ;-)

Inatt kommer jag nog att kunna sova gott.


Imorgon är det tisdag och då är det bästa Christina som öppnar på fritids och då blir det en morgonfika med henne och barnen vid halv 7. Det är mysigt faktiskt och skönt med ett avbrott i städningen. För er som inte vet så börjar jag klockan halv 6. Det är helt ok tycker jag för då slutar jag kl 14.

Man har hela eftermiddagen och kvällen kvar. Underbart!


Nej nu är det dag att fixa mat. Ikväll blir det Lax. Mums!


Kramiz Marina   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marinamargaretha - 26 februari 2014 19:08

Hej på er! Ja, nu har det gått ett tag igen. Har inte haft nån lust eller ork att skriva på ett tag. Egentligen har jag ingen ork nu heller men vi gör ett försök. Jag är så otroligt trött denna vecka då det är storstädning som står på arbetssch...

Av marinamargaretha - 12 februari 2014 10:56

Hej på er! Ja nu har det gått ett tag sedan sist, men jag har legat sjuk sedan förra fredagen med feber och halsont bla. Men nu känner jag att jag inte orkar vara hemma mer så imorgon blir det att åka och jobba igen.   Vad har hänt då? Ja, ...

Av marinamargaretha - 31 januari 2014 14:25

Hej på er. Äntligen fredag! Ja, jag säger det fast jag har varit ledig idag.    Idag har jag varit till Borlänge sjukhus på röntgen av ländryggen. Det gick snabbt och svar kommer om en vecka. Jag var ju till sjukgymnasten förut och hon sa att...

Av marinamargaretha - 27 januari 2014 08:55

Hej. Förvirrad ja. Det är det minsta man kan säga att jag är. Ni vet min situation sen tidigare. Jag har upptäckt att hon som är gruppledare är bara så där snäsig och så då hon har någon med sig. Som att hon måste visa att det är hon som bestämmer....

Av marinamargaretha - 20 januari 2014 11:33

Hej igen. Falska människor ja. Jag blir inte klok på detta. Som ni förstår så har jag problem med falska människor och vet ej hur jag ska göra. Så här ligger det till... Jag jobbar som vikarie på en skola. Jag har varit här i ett år och har mitt ...

Träna glosor med Ovido